Начало Бизнес Васил Лазаров внася най-качествените рибни продукти

Васил Лазаров внася най-качествените рибни продукти

255
Сподели
рибни продукти

На българския пазар изобилства от риба и рибни продукти, но често тяхното качество не е установено. И не говорим за традиционните за българските ширини и водоеми риби, а за тези, които не можем да уловим сами в градската река или близкия язовир. Ето защо Васил Лазаров предлага на родните потребители продукти с доказан международен произход.

Фирмата на Васил Лазаров Вивекта се е специализирала във внос на висококачествени свински, говежди, пилишки, агнешки меса и риба, замразени бланширани картофи, зехтин, замразени зеленчуци и плодиве.

Вивекта си партнира с фирми като Даниш Краун, McCain Foods Limited, Urzante, Aretol, Silver Fern Farms Limited, AFFCO и др,ги, които са доказани професионалисти в своите сектори и оперират на пазара от много дълго време.

Рибните изделия, които Вивекта внася на българския пазар, са: филе талапия, чистен хек, почистена пъстърва, шпроти, цяла скумрия, чистено хоки, котлет от акула с кожа, чистена бротола, филе от скумрия с кожа, филе от хек, салака, аржентински хек, октопод, ролца от раци, миди.

Нетипичните за българските ширини рибни продукти са замразени, качествени и доставени от производители с дългогодишен муждународен опит на пазара.
Вивекта предлага и висококвалифицирана консултантска услуга от страна на обучени дистрибутори, както и доставка до всяка точка на страната със собствен транспорт.

Като управител и на фирма Викториас ЕООД, Васил Лазаров наскоро заяви плановете си за навлизането на пазара на международния транспорт, като закупи хладилни камиони и наеме международни шофьори.

Продуктите, които се внасят от Вивекта БГ ЕООД, са предназначени както за нуждите на преработвателната индустрия, така и за пазара на едро и дребно в България.