Начало Спорт Betenemy е на линия с нови подобрения в полза на играчите

Betenemy е на линия с нови подобрения в полза на играчите

1514
Сподели
betenemy
  1. Въведение.

Betenemy.com, сайтът, който дава съвети и прави анализи на всяка дори и минимална част от залаганията, е с нови подобрения. От 22 август всички желаещи да научат нещо ново и изобщо да разширят познанията си за света на онлайн залозите ще могат да разчитат на множество нови прогнози за топ първенствата на Европа. Изненадите обаче не свършват до тук, тъй като дизайнът на справочника ще бъде усъвършенстван в добавка към още доста подобрения. А иначе Betenemy.com остава доста популярен на широката публика като наръчник с информация за букмейкъри, бонуси, стратегии за залагания, новини и прочие полезни информации за всеки играещ – от новаците до опитните играчи в интернет.

  1. Същност.

Още от заглавната страница на сайта можете да видите преки пътища към доста от важните подраздели и инфо какво точно представлява страницата. Има бърз списък с оценки на петтеголеми букмейкъра от нас плюс линкове към тях, коментари на бонусите и промоциите в сайтовете, анализ на залаганията през мобилен телефон и всички спортни статистики, от които бихме имали нужда.

  1. Най-важните букмейкъри.

Екипът от професионалисти, събран в сайта, е изготвил изключително подробна оценка на цели 6 букмейкъра, които са смятани от спецовете и за най-добрите в България. От менюто „Букмейкъри“ можете да стигнете до всеки от тях и да видите въпросните анализи. Ако не ви се занимава с това, има и съвсем кратки оценки с точкуване, линк към сайта и инфо за минимален депозит и версия на български език. Преди да стигнете до всеки един от сайтовете за залагане, можете да обърнете внимание на информацията по-надолу в статията, където ще видите всички важни въпроси, по които да изградите и собствената си оценка. Става дума за това дали сайтът има версия на български, дали има лиценз за страната ни, какви са разплащателните му методи, бонусите, останалите промоции и възможностите за залози. Под тях разбираме игра на живо, наблюдаване на събития директно в сайта на букмейкъра и опциите за залагания като гол-гол, под-над, първо-краен, корнери и още един куп възможности, познати на почти всеки залагащ. Други важни аспекти, на които да обръщате внимание, са мобилните версии и апликации. Както знаем, тези видове залози стават все по-популярни и е важно да изберете най-подходящата за себе си версия, която да ви задоволява по перфектен начин.

Естествено, не на последно място трябва да се отбележи и нивото на обслужващия персонал – дали е постоянно нали, откликва ли качествено на въпросите и изобщо от полза ли е за играчите. Това са само част от съветите в раздела, които можете да погледнете, преди да влезете в някоя оценка на букмейкър.

Ако влезем в някой от анализите за букмейкърите може да открием още една изненада – видео ръководство за това как да работим със сайта, как да се регистрираме и да използваме бонусите – изобщо всичко, което може да интересува един играч. Това е доста от полза, ако не Ви се занимава с четене, а искате нагледно и бързо да научите всичко важно. Отделно, има информация с история и статистика за всеки букмейкър и представянето му през годините, наличието или не на лиценз и прочие. С илюстрации е показан дизайнът на сайта и това до колко е удобен за игра сам по себе си. Отделно има улеснения с показване на най-важните раздели по сайта. Има изключително подробни информации с казино разделите по сайта на всеки букмейкър, обяснение как се попълва електронния фиш и всички актуални бонуси.

Ще научите как да се регистрирате с лесни стъпки и как да се възползвате от всяка нова опция като например виртуалните спортове. Разплащателните методи и мобилните версии също са дълбоко проверени. Всичко това и всеки друг въпрос също можете да откриете в оценката. В нейния край пък ще намерите заключение, в което да е събрана ясна всичката по-важна информация и оценка на екипа от специалисти, изготвил резюмето.

  1. Новостта с прогнозите.

Разширени прогнози за петте големи първенства на Европа е една от изненадите на сайта към читателите. Ще има обосновани предвиждания за мачовете от първенствата на Англия, Испания, Италия, Франция и Германия, след които ще можете да сте доста по-наясно за контузени, наказани или пък някакви други проблеми в съставите. Това, добавено към статистиката за срещите, ще позволи на всеки един играч да състави своята прогноза. Няма нужда тя да отговаря на всеобщото мнение. Важното е да сте научили нещо ново от информациите и те да ви помогнат в дългосрочен план. Освен това, с новия дизайн на сайта удоволствието от четенето на прогнозите ще е още по-голямо. За тях все пак стои екип с дългосрочен опит в изготвянето на такива предвиждания.

  1. Бонуси и мобилни версии.

Други подкомпоненти на играта в интернет, които са от голяма важност, са бонусите и игрите от мобилен телефон или таблет. Първите са предлагани от почти всеки сайт, като вид примамка към новите играчи. Именно затова трябва да сте наясно с плюсовете и минусите на бонусите във всеки един от сайтовете и това дали можете да изтеглите лесно даден бонус, струва ли си изобщо да го правите. В раздела с бонуси ще научите именно това плюс информация какво точно са бонусите, как става превъртането им с прости примери и каква е разликата между тях и останалите промоции. В дъното ще откриете и всички актуални бонуси, от които да избирате, били те за нови играчи или нещо друго. Ако трябва да вържем темата със следващия раздел, там ще открием и бонусите, които важат за залагане през мобилен телефон или таблет. Както споменахме, залаганията от такива устройства добиват голяма сила, предвид забързаното ежедневие и фактът, че доста от нас почти не сядат пред компютър през деня. Именно затова мобилните версии и апликации трябва да са на висота и да отговарят на десктоп форматите с всичките им плюсове. Тъкмо оценки за тях можете да откриете в следващия раздел в комбинация с информациите за кеш аут опциите в различните букмейкъри. Кои предлагат такава възможност и по какво се различава кеш аутът във всеки сайт, но преди да се пуснете в кеш аут секцията ви препоръчваме да прочетете ревюто за мобилната версия на Betenemy за Bet365.

  1. Ръководство и новини.

Разделите с ръководството и новините за залагащи са не по-малко важна част от сайта. В тях можете да откриете различни стратегии и тактики за залагане, новини за големи печалби и всякакви други спортни събития, свързани със залозите. Ръководството със стратегии и важни въпроси се обновява постоянно и определено трябва да се следи за всичко ново. Отделно има пояснения за залагания на най-популярните спортове и насоки към кого е насочено ръководството.

  1. Оценка.

Betenemy може да се похвали и с отлична и бързо отговаряща система за контакт с всички читатели. Ако искате да зададете въпрос или да направите коментар, използвайте раздела контакт и се свържете с екипа. Друг плюс е наистина огромното ръководство за залози, което не се предлага никъде другаде и е много полезно за всички залагащи от започващи до изпечени играчи. Новият раздел с прогнози за големите първенства пък ще спомага още повече за информираността на всички залагащи. Който иска да чете или да гледа на видео пък може да научи всичко важно за всеки букмейкър и да направи своя избор. Изключително полезна платформа.