Начало Шоу Моят любовен хороскоп

Моят любовен хороскоп

643
Сподели

Малко са тези, които категорично отричат значението на астрологичната прогноза в ежедневието си. Повечето хора се придържат към съветите на звездите и се надяват съдбата да е благосклонна към тях и да им донесе само позитиви. По тази причина личният хороскоп е важен за всеки човек, а в частност любовният хороскоп е този, към който хиляди хора отправят искрени молби за щастие, хармония, любов с избраната половинка.

Личният любовен хороскоп съдържа детайлна информация за нас самите и посоката, в която чувствата ни се развиват. За да бъде движението на сърцето ни в правилна дирекция, често търсим отговор на загадката, дали човекът, с който сме във връзка е подходящ, дали ще ни донесе радост и усещане за лекота и щастие. В анализа на подобна карта ставя ясно и още нещо – какъв ще бъде начинът, по който двойката в която се намираме ще се справя с проблемите и трудностите, пред които животът ги изправя.

Всички отговори се намират в любовният хороскоп. И то личният такъв. Повечето източници предлагат унифициран вариант на този хороскоп за всяка зодия, но те не са персонални прогнози и по тази причина не могат да бъдат лични и точни. Само персонално изготвеният хороскоп може да доведе въпросите ни до отговори.

В тази звездна карта възможностите са още по-големи. Ако говорим за съвпадение между двама човека, то следващото ниво на астро хороскопа е синастрията. Там две карти се налагат и се виждат съвпаденията, които основните лични планети изграждат. От тях изводите да са няколко – те могат бъдат в посока взаимоотношения, дом, деца, късмет и т.н.

Например Вашият личен хороскоп не съвпада по слънчев знак с този на партньора Ви, но планетите на работата, парите, семейството, късмета и амбициите са в добро взаимодействие. От там и това съвпадение на любовния хороскоп се чете като положителен. Тоест Вие и партньора Ви сте родени един за друг. Разбира се, на разминаванията не трябва да се гледа с критично око.

По някога два любовни хороскопа изглеждат на пръв поглед невъзможни за съжителство, но често допълващите се аспекти от единия и другия са тези, които създават хармонията между хората.

По тази причина личният хороскоп е значим и важен като стартова информация за връзката, в която влизаме. Не е зле да анализираме и личните си качества изхождайки от основните планети в собствената ни карта. Принципът е, че ако не познаваме добре себе си, едва ли бихме могли да влезем в пълноценна връзка и с друг човек.