Начало Свят Костюми на Дисни направени от баща за децата му

Костюми на Дисни направени от баща за децата му

Нефи Гарсия създава приказните костюми, за да зарадва децата си

1462
Сподели

Нефи Гарсия – известният моден дизайнер, използва невероятния си талант, за да създаде приказни костюми за семейството си. В началото на кариерата си Гарсия създавал модели за висшата мода в Калифорния. След като се появили децата му, неговият фокус бил изместен.

„Имах чувството, че тази индустрия не е за мен“, споделя Гарсия пред Buzzfeed. Миналата година, след като семейството планирало пътуване до Света на Дисни, 6-годишната дъщеря на дизайнера Лили го помолила да й направи костюм, който да носи там.

Посетители се въодушевявали, когато наблюдавали Лили, облечена с рокля на орисница. Някои отивали до нея за автограф. „На следващия ден имах поръчки за 10 костюма.“ Така се ражда новият път на Гарсия в модата. Той използва качествени материали – органична коприна и платове от Европа.

Отнема му между 4 и 6 часа да създаде костюм – от роклите на принцесите на Дисни до косматите животни от Star Wars. С всичките си костюми Гарсия иска да остави посланието „Излез от кутията“. Мечтата на дизайнера е да сподели моделите си с хора, които са извън света на модата.